RADIOT-lehti

Jäsenlehti ilmestyy neljästi vuodessa. Jäsenlehti (aik. SRHS-tiedote) on ilmestynyt vuodesta 1993 lähtien A5-koossa, vuodesta 2005 lähtien B5-koossa.

Jäsenlehdessä julkaistaan kirjoituksia radiohistorian eri osa-alueilta. Lehti sisältää tyypillisesti jäsen-, kokous- ja tietokanta-asioita. Vakiopalstoja ovat mm. kirjat kertovat, pikku-uutiset ja haku päällä. Lehti ottaa sitoumuksetta vastaan aihepiiriinsä kuuluvia artikkeleita, kirjoituksia, tiedotuksia yms. Aineisto lähetetään lehden toimitukseen. Maksulliset ilmoitusasiat hoitaa niin ikään lehden toimitus.

Lehden juttuihin liittyvät linkit löytyvät täältä.

Radiot-lehden voi tilata vaikka ei olisi SRHS:n jäsen, myös lahjatilauksena. Jäsenedut eivät sisälly lehden tilaukseen. Tilaus voi olla määräaikainen tai kestotilaus. Vuosikerran (4 nroa) hinta Suomeen toimitettuna 20 €. Tilaukset seuran sihteeriltä.

Vanhoja irtonumeroita (myydään jäsenille) on jonkin verran saatavana, lista saatavilla olevista numeroista ja hinnat löytyy täältä

Ohjeita Radiot-lehteen kirjoittavalle
 

Lehden vuoden 2024 aikataulu

Nro Aineisto Ilmestyminen
1 29.1. 29.2.
2 14.4. 31.5.
3 25.8. 30.9.
4 31.10. 2.12.

Jäsenet saavat lehden postissa viikon kuluessa ilmestymisestä. Ellet ole saanut lehteä, ota yhteys seuran toimihenkilöihin.

Lehden sisällysluettelo

RADIOT-lehden täydellinen sisällysluettelo löytyy täältä.

Lehden lisämateriaali

RADIOT-lehden artikkeleita täydentävä lisämateriaali löytyy täältä.