Petäjäveden radio- ja puhelinmuseo

Petäjäveden radio- ja puhelinmuseo rompepäivänä keväällä 2011

Video in English, click here.

Petäjäveden radio- ja puhelinmuseo ja Suomen radiohistoriallinen seura ovat kiinteässä yhteistyössä keskenään. Omien kokoelmien lisäksi museo esittelee ja huolehtii seuran museokokoelmista ja varastoiduista museoesineistä.

Museo ylläpitää yhteistä komponenttivarastoa ja hoitaa myyntipalvelut harrastajille keskitetysti. Myytäviä tavararyhmiä ovat tyypillisesti erilaiset radio- mittaus- ja telelaitteet, varusteet sekä komponentit ja varaosat radioihin.

Seuralla on myös radioasema OG6M Petäjäveden Radiomuseon piharakennuksessa, josta käsin radioamatööriluvan omaavat jäsenet voivat vapaasti työskennellä.

www.radiomuseo.fi

Museotalkoot

Petäjäveden museolla järjestetään talkoita. Järjestellään näyttelyä, komponenttivarastoa, arkistoa ym ja luetteloidaan museoesineitä. Talkoot on suunniteltu pidettäväksi kuukauden 2. ja 4. tiistai alkaen klo 10. Tarkista mahdolliset poikkeukset keskustelufoorumilta. Tervetuloa ahertamaan!

Yhteiskuljetus Jyväskylästä. Ota yhteys Jalo Ojanperä 050 369 0700 tai sähköpostilla

Valokuvia talkoista löytyy kuvagalleriasta.

Museoesineistö ja komponentit

Museo ylläpitää yhteistä komponenttivarastoa ja hoitaa myyntipalvelut alan harrastajille keskitetysti. Täällä lisää tietoa komponenttimyynnistä.