Normaali aihe ITT 5500 Stereo ongelmia (Luettu 186 kertaa)
Tumppi
YaBB Newbies
*
Poissa



Viestejä: 21
ITT 5500 Stereo ongelmia
19.09.2019 klo 19:06:17
Tulosta viesti  
Hei.

Olen kunnostanut 1973 vuoden ITT 5500 stereolaitetta ja paljon on saanut tinata että laitteesta alkoi ääni kuulumaan. Paljon viallisia juotoksia, piirilevyssä folioita poikki, kaikki kytkimet hapettuneet yms.

Muuten laite toimii nyt hyvin mutta äänenvoimakkuus menee heti melkein täysille kun liukupotikkaa avaa vähänkään.

Potikka on täysin toimiva, se on todettu useilla mittauksilla ja testikytkennällä. Muutkin potikat ovat kunnossa. Epäilyttävät elkot olen vaihtanut.

En keksi syytä miksi se tekee niin. Sama ongelma radiolla ja ulkoisesta lähteestä.

Saksankielinen huoltomanuaali löytyy täältä jos joku haluaisi tutustua kytkentään:
https://www.hifiengine.com/manual_library/itt/stereo-5500-hifi-cassette.shtml

Alkaa omat ideat oleen lopussa...
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Ruokki
God Member
*****
Poissa



Viestejä: 1420
Re: ITT 5500 Stereo ongelmia
Vastaus #1 - 19.09.2019 klo 19:26:41
Tulosta viesti  
tutki vielä meneekö volumepotikan yksi kolmesta liittimestä luotettavasti maihin.
  

Ruokki
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
Tumppi
YaBB Newbies
*
Poissa



Viestejä: 21
Re: ITT 5500 Stereo ongelmia
Vastaus #2 - 20.09.2019 klo 15:47:15
Tulosta viesti  
Ruokki kirjoitti 19.09.2019 klo 19:26:41:
tutki vielä meneekö volumepotikan yksi kolmesta liittimestä luotettavasti maihin.


Maadoitus on kunnossa.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu