Normaali aihe Kutsu putkitesteri tapaamiseen (Luettu 627 kertaa)
OH2FBX
God Member
*****
PoissaViestejä: 1411
Sijainti: Hanko
Kutsu putkitesteri tapaamiseen
24.07.2018 klo 15:57:54
Tulosta viesti  
Hei kaikki joilla on putkitesteri

H:linnalaisten kanssa on alustavasti sovittu että aloitetaan lauantaina 11.8.  iltapäivällä (klo 13.00 -> amatöörikerho majalla (katsokaa osoite kerhon sivuilta) PUTKITESTERI-TAPAAMINEN. Siellä voi jo silloin olla kahvilateltta jne. sähköä on saatavilla, WC auki,
Minä tulen matka-autollani, tuon AVO 163n, AVO Mk4n ja sotaväen RPG4 - 3n. sähkökaapeleita, ulkokatoksen autoon, vähän pöytää ja jakkaraa joten tarvittaessa voimme kokoontua autossani. Ohjelmassa aluksi laite-esittelyjä (kolmisen tuntia) ja jossakin vaiheessa keskustelua vaikka katodi-hehku vuodon mittaamisesta. Paikallinen kaveri tuo U-Trackerin, luvassa on myös Taylor 47.

Kiinnostaako? Toivon että ilmoitatte mahdollisuuksistanne tulla ja tuoda mukananne testerikalustoanne. Tavoitteenani on että sinne saataisiin esittelyyn kymmenkunta laitetta, ei paljon enempää että kaikki ehditään esitellä. Siispä ensin te ja sitten otan ilolla vastaan muita halukkaita.
Sinne pitää tuoda omat eväät (kahvila on), oma juomavesi, sähkösyöttötarpeita, jakkaraa pepun alle, ja pöytää laitteille. Mun autooni mahtuu pari kaveria lisäkseni yöpymään.
Ilmoitelkaa YVllä tai mail "ilmari piste onikander (at) iki piste fi"

Ilmari / OH2FBX
  

Ilmari Nikander
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
OH2FBX
God Member
*****
PoissaViestejä: 1411
Sijainti: Hanko
Re: Kutsu putkitesteri tapaamiseen
Vastaus #1 - 30.07.2018 klo 08:58:31
Tulosta viesti  
Uusitaan tämä kutsu.

Ilmari
  

Ilmari Nikander
Sivun alkuun
 
IP kirjattu