Normaali aihe WW:n ovien kauko-ohjauspalikka (Luettu 2633 kertaa)
eukkola
Senior Member
****
Poissa


SRHS

Viestejä: 411
WW:n ovien kauko-ohjauspalikka
23.02.2010 klo 20:56:14
Tulosta viesti  
Eräänä päivänä noin vuoden käytön jälkeen totesin että "Miksi ovet ei avaudu meille...." palikan avulla. Eipä hätiä mitiä menin oululaisen pääedustajan huoltopuolelle että uusi patteri pitäisi saada tänne sisälle. Vaan miten tämä muovikummajainen saadaan avautumaan kun ei ole reijän reikää eikä ruuvin ruuvia. Niks ja Naks palikka oli auki kuin taikurin kädessä huoltoneuvojalla. Ja mittarikeinoin hän totesi että patteri on täysin kunnossa. Tarvitsee ostaa uusi palikka a 70 euroa ja koodaus 20 euroa. Sanoin ettei käy ja voin lopun ikääni avata ovet kahvan alta avaimen reijästä.
Patterikaupasta lohkesi uusi 3 V:n CR 2032 kolikko parilla eurolla. Oma hommansa oli kyllä saada palikka auki vaan 90 euron säästöllä voi siihen vähän aikaa tuhratakin.

Toinen ongelma näissä WW:n palikoissa on se että niillä ovet saa kiinni vaan ei auki kun patteri on heikennyt tiettyyn tasoon. Eka kerralla kun näin kävi istuin ratin takana ennen ajoon lähtöä. Ajatuksissani näpelöin ovet lukkoon vaan enpä niitä saanut enää auki. WW:n mukaan omaan autoonsa ei voi jäädä vangiksi vaan voipihan. Onneksi auto lähti käyntiin, jolloin ovet loksahtivat auki. Ei tarvinnut lähteä ajamaan palokunnalle aukaisuapua hakemaan.

Entäpäs jos auto ei olisi lähtenyt käyntiin. Happivarannot vähenisivät niinkuin ruskien sukellusveneessä... Siispä pidän aina sorkkarautaa etupenkin alla jolla saa ikkunan rikki tarvittaessa! Täh
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
AntV
Ex-jäsen


Re: WW:n ovien kauko-ohjauspalikka
Vastaus #1 - 23.02.2010 klo 21:20:52
Tulosta viesti  
Eikös sivuikkunan saa kuitenkin auki, jos laittaa autoon virran päälle? Hätätilanteessa siitä ulos.  Hymiö Minulla on vw golf 4 variant, siinä ainakin saa ikkunan auki kun laittaa virrat päälle, moottorin ei tarvitse olla käynnissä. Tuo kaukoohjain on näissä 4 golffeissa vähän niinku tyyppivika. Radiolähettimiä on mennyt rikki monelta tutulta.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
eukkola
Senior Member
****
Poissa


SRHS

Viestejä: 411
Re: WW:n ovien kauko-ohjauspalikka
Vastaus #2 - 24.02.2010 klo 10:50:47
Tulosta viesti  
Kappas vaan. Sama mallihan se on minullakin v-mallia 2004. Nuo palikat menivät rikki jo takuuaikana kertaalleen. Huollon kompastuminen paristoihin lienee siinä että he mittaavat jännitteen kuormittamattomana. Avautuvathan ne ikkunat ja myös ovet virran kytkennän jälkeen. Onneksi farmariin pääsee perätilaan ja työkaluosastolle, joten sorkkarauta ei sentään välttämättömuus ole.
Vaan kenpä sen tietää millä logiikalla ajoneuvotietokone toimii. Esim. estää moninaiset ohjaustoiminnat mikäli ovet ovat ohjelmoitu lukkoon.

Vertauksena tuoreet Toyotan murheet milloin mistäkin olemattomasta ongelmasta. Jotka kaikki ravistelevat merkin mainetta ja myyntiä.
  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu
 
eukkola
Senior Member
****
Poissa


SRHS

Viestejä: 411
Re: WW:n ovien kauko-ohjauspalikka
Vastaus #3 - 26.02.2010 klo 07:52:15
Tulosta viesti  
Tämän voi poistaa!

  
Sivun alkuun
 
IP kirjattu